Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ZHTAEI το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της Ν.Μ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ στις 14-5-2013 για το τσίμπημα θαλάσσιας ανεμώνης σε μικρό παιδί την Κυριακή του Πάσχα.

Αγαπητή κυρία Στεφανίδου,
είμαστε εργαζόμενοι στην Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, δουλεύουμε χωρίς να πληρωνόμαστε τις βάρδιες μας σχεδόν εδώ και 1 χρόνο, προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε την τοπική κοινωνία, τους έλληνες αλλά και τους ξένους επισκέπτες όσο το δυνατό ποιοτικότερα υπερβάλλοντας τους εαυτούς μας και θυσιάζοντας πολλές φορές την προσωπική και οικογενειακή μας ζωή.
Γι' αυτούς τους λόγους ζητάμε απο εσάς να αποκαταστήσεται δημόσια την αλήθεια.
Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ που αφορά το τσίμπημα του μικρού παιδιού από θαλάσσια ανεμώνη, σε παραλία της περιοχής μας ( Εκπομπή 14-5-2013 ) δεν αναφέρθηκε το νοσοκομείο στο οποίο ζήτησε βοήθεια ο πατέρας του παιδιού.
Αντίθετα αναφέρθηκε από εσάς την ίδια η φράση << ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ >> , ο πατέρας δεν το επιβεβαίωσε αλλά και δεν αναφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους το οποίο και εφημέρευε για το Νομό Αργολίδας την συγκεκριμένη ημέρα ( Κυριακή του Πάσχα 5-5-2013 ).
Προς ενημέρωσή σας , αν και πιστεύουμε ότι είστε έγκριτη και αντικειμενική δημοσιογράφος , σας αποστέλλουμε τις καταγγελίες του παππού του παιδιού καθώς και το δελτίο τύπου του Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας όπως έχουν αναρτηθεί στον τοπικό μας Τύπο.
Προσμένουμε την άμεση παρέμβασή σας , γιατί μην ξεχνάται ότι βρισκόμαστε στην αρχή Τουριστικής Περιόδου και το Ναύπλιο συγκαταλέγεται σε έναν από τους πλέον δημοφιλής προορισμούς.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της Ν.Μ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ