Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Οργή Ιβάν Σαββίδη για διαιτητή από την Αργολίδα!

No 796182
Ποιος είπε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν χάνει την ψυχραιμία του; Την χάνει και μάλιστα με το δίκιο του. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του τόσο πριν το τέλος όσο και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε ποιος ήταν ο λόγος. Φρόντισε ο Ιωαννίδης! Το νέο… πουλέν στους πίνακες της ΚΕΔ.
Η απόδοση του διαιτητή από την Αργολίδα κυριολεκτικά εξόργισε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ένας νέος διαιτητής στην Superleague εμφανίστηκε στην Τούμπα με σκοπό να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Ο Σαββίδης απευθυνόμενος τόσο στον Ζήση Βρύζα όσο και στον Θόδωρο Ζαγοράκη ζήτησε εξηγήσεις τις οποίες φυσικά και δεν μπορούσαν να του δώσουν.
Ο μεγαλομέτοχος ήταν αρκετά νευρικός και στην διάρκεια του ημιχρόνου ενώ ακόμα και κατά την αποχώρηση του δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για όσα συνέβησαν στην διάρκεια του αγώνα παρά τη νίκη της ομάδας του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες (ο Σαββίδης θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη) συγκάλεσε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες για το θέμα της διαιτησίας καθώς από το ξεκίνημα της περιόδου ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο και όποιες κινήσεις έγιναν από την πλευρά της ΠΑΕ για την προστασία της ομάδας, αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές.

http://inpaok.com/140738/%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BD/