Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

diomidisargos2014
Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών Α1, η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς.
Οι Λύκοι, μετά την επιβλητική νίκη τους επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου και μόλις έναν βαθμό μακρυά από την κορυφή της βαθμολογίας, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του πολύ μαχητικού Κιλκίς, σε έναν ομολογουμένως δύσκολο και σκληρό αγώνα, καθώς η Βορειοελλαδίτικη σκληροτράχηλη ομάδα έρχεται με αξιώσεις στη Νέα Κίο, για ό,τι καλύτερο μπορέσει να διεκδικήσει.
Η παρουσία του κόσμου επιβάλλεται να είναι αντάξια αυτής των ντέρμπυ, αφενός για να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών μας, αφετέρου γιατί ακολουθεί διπλή έξοδος για την ομάδα μας στην Άρτα (για το Κύπελλο) το επόμενο Σάββατο και στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη σε 14 ημέρες, οπότε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.
Νέα μεγάλη προσφορά από την Διοίκηση του Διομήδη αποκλειστικά για online κρατήσεις εισιτηρίων. Πιο συγκεκριμένα αγοράζοντας 2 εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς κερδίζετε άλλο ένα δώρο.
Μπείτε τώρα στην online  πλατφόρμα της omadanet (αποκλειστικού συνεργάτη του Διομήδη Άργους) μέσω του link https://www2.omadanet.gr/diomidis-handball/ και κάντε κράτηση για να έρθετε με την οικογένεια σας, τους φίλους σας ή να κάνετε δώρο στους δικούς σας ανθρώπους.
Ο Διομήδης είναι ο πρώτος σύλλογος handball στην Ελλάδα που διαθέτει online ticketing, πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά και βάζοντας ένα λιθαράκι ακόμα προς την ευρωπαϊκή προοπτική του συλλόγου. Εδώ θα θέλαμε, ως Διοίκηση του συλλόγου, να τονίσουμε την φιλοσοφία και τα κίνητρα μας πίσω από αυτή την κίνηση:
Την διευκόλυνση στην αγορά εισιτηρίων. Ειδικότερα τώρα, μετά την μεταφορά της ομάδας στο ανακαινισμένο πλην μικρότερης χωρητικότητας γήπεδο της Νέας Κίου, η έγκαιρη κράτηση εισιτηρίων εξασφαλίζει θέση στο γήπεδο ειδικά στα σημαντικά παιχνίδια.
Την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Τώρα μπορούν οι φίλαθλοι του Διομήδη εκτός Αργολίδας και εκτός Ελλάδος είτε μέσω της αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων είτε εισιτηρίων διαρκείας να βοηθήσουν οικονομικά την αγαπημένη τους ομάδα με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δη για την ομάδα μας, οπότε κάθε είδους στήριξη είναι ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πιθανούς τρόπους πληρωμής έχει πρόσφατα προστεθεί και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εκτός από τους γνωστούς μέσω πιστωτικής κάρτας και paypal.