Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου από τώρα και στο εξής θα περιπολεί με Nissan Qashqai.


Μετά το λιμενικό σώμα, τώρα και η ελληνική αστυνομία υποκύπτει στα πλεονεκτήματα του Nissan Qashqai. Το πρώτο περιπολικό ανήκει πλέον στο αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου και είναι δωρεά του εφοπλιστή K. B. Γουλανδρή.
H τελετή παραλαβής του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε  στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, όπου παρέστησαν τόσο ο διοικητής και τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, όσο και εκπρόσωπος του εφοπλιστή K. B. Γουλανδρή.
Το αστυνομικό Qashaqai είναι η έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi, διαθέτει τετρακίνηση και αναμένεται να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην κάλυψη των αναγκών του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου και  φυσικά στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας του. Λόγω της ικανότητάς του να κινείται σε κάθε είδους έδαφος, το συγκεκριμένο περιπολικό είναι ιδανικό για την περιοχή του Κρανιδίου, που διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο αγροτικών δρόμων, οι οποίοι δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε συμβατικά επιβατικά μοντέλα όλες τις εποχές του χρόνου.