Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΗΞΗΣ 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"


ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ - Μoυσική
Παράσταση «ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015» ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΗΞΗΣ 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, Πολυχώρος Αrtίκι, Κρανίδι Ερμιονίδας.

Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη

φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, κλείνει το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας, με μια μοναδική μουσική παράσταση και μας υπόσχεται μία μαγική μουσική βραδιά! Παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και με ένα πρόγραμμα τεσσάρων κύκλων τραγουδιών, που περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναϊκά, η Μελίνα θα φιλοτεχνήσει ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, σε μια γιορτή χαράς και σε απόλυτα αμφίδρομη σχέση με το κοινό. 
Αγαπημένα και απρόβλεπτα τραγούδια, τολμηρές ενορχηστρώσεις, κορυφαίοι μουσικοί μαζί με την ευαισθησία και το πάθος της Μελίνας και η συναυλία του Καλοκαιριού είναι εδώ, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη λήξη του 2ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα». 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ 

Προπώληση εισιτηρίων από τα Μέλη του Θ.Ο.Ε. 

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 698 6982224
.