Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

3+1 ΛΥΚΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ CAMP

diomprosotsanicamp
Τρεις αθλητές του συλλόγου μας κάλεσε με έγγραφό της η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, προκειμένου να συμμετάσχουν σε Διακλιμακιακό Camp Παμπαίδων Α’ και Παίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Προσοτσάνη της Δράμας από το Σάββατο 25 έως και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, Γιώργο Μπολιάρη και Αναστάσιο Χρόνη, οι οποίοι ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στο εν λόγω Διακλιμακιακό Camp.
diommpiniarisΜαζί τους κανονικά είχε επιλεχθεί να συμμετάσχει και ο Παναγιώτης Μπινιάρης, αλλά ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί προς το παρόν είναι απαγορευτικός για να προπονηθεί. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση, σιδερένιος, γρήγορα και πάλι στα γήπεδα και αναμένουμε με πολλή χαρά την κλήση του και συμμετοχή του στο επόμενο αντίστοιχο camp.

Οι διακρίσεις για τους αθλητές των τμημάτων υποδομής μας συνεχίζονται και αυτό μας γεμίζει περηφάνια, αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθώς οι ακαδημίες του Διομήδη είναι το μεγάλο στοίχημα του Συλλόγου και τα αποτελέσματά τους καθημερινά επιβραβεύονται.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές μας και τους ευχόμαστε να διαπρέψουν στο camp με το ταλέντο και την αγωνιστικότητά τους!