Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Επτά, σε τρία παρολί


Στην Premier League δεν συμμερίζομαι την τάση αρκετών (ανεβαίνει ο άσος άλλωστε) προς τη Μίντλεσμπρο, η Γουέστ Μπρομ είναι παντελώς απρόβλεπτη κι ένα τυχόν γρήγορο γκολ θα αλλάξει το κλίμα στις εξέδρες. Το Σίτι – Γουέστ Χαμ προσφέρεται για goal betting αλλά σε… πολλά (μόλις 2.25 το over 3,5). Πάσο σε αμφότερα.

Στην Primera Division, η Σπόρτινγκ Χιχόν ήταν εξαιρετική με την Μπιλμπάο με το 2-1 να την αδικεί έχοντας δοκάρι και χαμένο πέναλτι, κυρίως ήταν ομοιογενής παρά τις έξι μεταγραφές στην ενδεκάδα. Και παίζει στο «Μεντιθορόθα» με μια Αλαβές που ξέρει να αμύνεται (το έδειξε με την Ατλέτικο) αλλά επιθετικά και δεν έδειξε τίποτε (μια τελική, συν το γκολ) και φυσικά έδωσε δύσκολο ματς, πώς να κριθεί; Ανάλογα… ερωτήματα και στο Λας Πάλμας – Γρανάδα: ανέτοιμη η ομάδα του Πάκο Χέμεθ παρά το 1-1 με τη Βιγιαρεάλ (που είχε δύο δοκάρια), εκπληκτική στην κόντρα επίθεση η Λας Πάλμας στο 4-2 στη Βαλένθια αλλά πίσω… έμπαζε. Στο 1.80 το goal/goal εδώ, στο 2.10 η απόδοση για το αμφίτερμα στο ματς του Χιχόν, λογικά… υψηλά μιας και η Σπόρτινγκ πέρυσι σκόραρε μόλις 12 φορές σε 19 εξόδους: αλλά δεν είναι η περσινή ομάδα… Κατά τα λοιπά, το 1.60 της Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο το λες και… μεγάλο, όσο δίνει και το over 1,5 των Καταλανών. Και το Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη με αυθόρμητη ματιά κοιτάς δεξιά και το βλέπεις σε τιμή αουτσάιντερ το διπλό (2.75) αλλά η Βιγιαρεάλ είναι απρόβλεπτη και δεν θα μπλέξω.

Στην Bundesliga, ρίσκο παίρνει η παρθενική εμφάνιση της Λειψίας στην κατηγορία: έκανε καλές μεταγραφές, έχει ενθουσιασμό και παίζει εκτός με μια Χόφενχαϊμ που πέρυσι έσωσε ο… 29χρονος Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο αλλά δεν κινήθηκε και τόσο έξυπνα μεταγραφικά. Με τον Νάγκελσμαν έκανε 7 νίκες σε 11 ματς έχοντας μόλις δύο σε 21 αγωνιστικές νωρίτερα, η συσπείρωση έπιασε πέρυσι στη Χόφενχαϊμ ελέω του κινδύνου του υποβιβασμού, φέτος όμως; Το δε Χέρτα – Φράιμπουργκ με τους Βερολινέζους προσφάτως να βλέπουν την Μπρόντμπι να τους πετά εκτός Ευρώπης (ενώ την άνοιξη ήταν μεγάλο φαβορί για έξοδο στο Champions League), παίρνει για κόντρα θεωρητικά (1.95 ο άσος, μόνο) αλλά έχουμε να κάνουμε με νεοφώτιστους που πήραν επτά παίκτες.

Στη Serie A, μια… επιδερμική ματιά για να δείτε τι παίζει. Η Ιντερ ίσως νικήσει αλλά με την Παλέρμο πληρώνει 1.30. Η Ρόμα έρχεται από το σοκ του αποκλεισμού από την Πόρτο και η Κάλιαρι μεσοεπιθετικά έχει ποιότητα, οριακά αποδεκτό το 1.70 του goal/goal. Το Κροτόνε – Τζένοα διεξάγεται στην ουδέτερη Πεσκάρα με τον άσο στο 5.00 (!), φοβερά μεγάλη απόδοση για δεύτερη αγωνιστική και η αξία είναι στη διπλή ευκαιρία (2.12) και όχι στο φτωχότατο 1.75 του διπλού, όμως από τη νεοφώτιστη δεν έχουμε αρκετά δείγματα γραφής. Ουντινέζε και Εμπολι έδειξαν αδυναμίες στην πρεμιέρα και ήθελα τον άσο στο 2.40+ για να τον ποντάρω (είναι μόλις στο 2.05), η Σαμπντόρια παρά τα πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα έδειξε καλά στοιχεία με την Εμπολι όπως η Αταλάντα είναι πιο ομοιογενής (πιθανό το αμφίτερμα, στο 1.80), η Σασουόλο έχει αλλάξει, έχει ανέβει επίπεδο αλλά έρχεται από τη ρεβάνς στο Βελιγράδι (1-1 με τον Αστέρα) και την πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της κούραση (καμία αξία στο 1.65 του άσου με την Πεσκάρα), η Τορίνο είναι σε μεταβατική χρονιά υπό τις οδηγίες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αλλά η Μπολόνια εκτός έδρας σπάνια παίρνει ρίσκα και στο Φιορεντίνα – Κιέβο οι «βιόλα» δεν έχουν πείσει, οι Βερονέζοι… έχουν, ο άσος του 1.60 είναι μικρός και με ψιλοιντριγκάρει ότι λείπει η ισοπαλία από την παράδοση (9-0-3 στο «Αρτέμιο Φράνκι»).

Derby de l'Atlantique το Μπορντό – Ναντ, να το δεις και όχι να το ποντάρεις: απρόβλεπτο. Αλλα δύο ματς έχει η Ligue 1 απόψε, το Σεντ Ετιέν – Τουλούζ όπου τη σκέψη μου για διπλό απέρριψε η απουσία του γκολτζή Μπρειθγουέιτ, και απομένει το Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν με μόνη σκέψη το αμφίτερμα (στο 1.80), όμως οι Παριζιάνοι δεν έχουν δεχθεί γκολ ακόμη.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)