Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΡΓΟΣ
Όπως εγκαίρως έχουμε γράψει και εδώ, στο Sportstonoto.gr, οι Γκάμπριτς και Καλογέρης - καθότι και τραυματίες - αποτελούν παρελθόν από τον Παναργειακό, ενώ φεύγει (όπως επίσης σας είχαμε προαναγγείλει) και ο αδιάφορος (!) Πούτσι, καθώς η απόδοσή του κυμάνθηκε φέτος σε πολύ μέτρια επίπεδα. 
Έτσι ο Δημήτρης Σκούρας - ο οποίος, θυμίζουμε, πλήρωνε τον ομογενή μέσο - έκρινε πως είναι πια ασύμφορο για τους "Λύκους"  να παραμένει στην ομάδα τους αυτός ο ποδοσφαιριστής.
Την ίδια μοίρα ίσως έχουν και οι επίσης ντεφορμέ Αγγελόπουλος και Φίλης. 
Μετά την παραίτηση όμως του Μπέλλου και των συνεργατών του, αλλαγή θα έχουμε και σε άλλα επίπεδα στους "πράσινους" της Αργολίδας.
Πρώτα σε διοικητικό, με τον Κώστα Κιμουλιάτη - πρόσωπο κοινής αποδοχής στο Άργος, τόσο από την διοίκηση Μπέλου, όσο και από αυτό της πλευράς του Μερτύρη, στη φωτό μας με την πανέμορφη Κωνσταντίνα Λουμπαρδιά, η οποία επιστρέφει επίσης στα δρώμενα της ομάδας - να μπαίνει πια, κατά τις πληροφορίες μας πάντα, μπροστά και να καλείται να βγάλει τον σύλλογο από την πολύπλευρη κρίση. 
Τέλος, αλλαγή θα έχουμε όπως δείχνουν τα πράγματα και στον προπονητικό τομέα, με τον Κούρο (θυμίζουμε εργάζεται χωρίς (!) να πληρώνεται), να αποχωρεί και αυτός και στην θέση του πιθανότατα θα πάει ο Μίλτος Γκόφας. 
Περισσότερα προσεχώς, σε νεότερο - αποκλειστικό πάντα - ρεπορτάζ μας από την όμορφη συμπρωτεύουσα της Αργολίδας μας.