Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΞΕΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ»


Το εργοστάσιο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας –Ρέα επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου παραγωγικού εξοπλισμού μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 31η Αυγούστου 2016.
Ο Γ. Μανιάτης, αφού μίλησε με το προσωπικό του εργοστασίου και ξεναγήθηκε στους χώρους των νέων μηχανημάτων από τον Πρόεδρο, κ. Σπύρο Αντωνόπουλο, και τον  Διευθυντή της ΕΑΣ Αργολίδας – Ρέα, κ. Γιάννη Δημάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι από τη στιγμή της μεγάλης πυρκαγιάς και μετά, τόσο η Διοίκηση όσο κι οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ θα κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και μάλιστα στο μέγιστο της δυναμικότητας του. Γνωρίζω δε πολύ καλά, ότι συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή, όχι τυχαία βέβαια, αλλά χάρις στην αναγνώριση της μέχρι τώρα πορείας, είχατε τους εξωτερικούς σας συνεργάτες, αλλά και το σύνολο της Αργολίδας. Συγχαρητήρια που δεν το βάλατε κάτω, που κερδίσατε το χαμένο χρόνο με παραγωγικές συνεργασίες και που τώρα μπορείτε να βάλετε τη δική σας παραγωγή πάλι σε λειτουργία και τα προϊόντα σας στην αγορά. Πραγματικά, από τη στάχτη τους ξαναγεννήθηκαν οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ. Είμαι βέβαιος ότι θα ανακτήσετε το χαμένο έδαφος, και εύχομαι αυτό να γίνει σύντομα.»