Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Φωτογραφία του Δημήτριος Σφυρής.
ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;!!!!
Ερώτηση εκτός Η.Δ κατέθεσαν ο κ. Λάμπρου και η κα Λούμη για την κίνηση των απορριμματοφόρων μέχρι την έγκριση της σύμβασης καυσίμων. Και η απάντηση που δόθηκε ήταν αποκαλυπτική από το Δήμαρχο.
Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι η μοναδική και επιτυχής από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε με τα σκουπίδια μηνών στους δρόμους. Όποιος χρησιμοποιεί την διαχείριση τους για αντιπολιτευτικούς, προσωπικούς, ρεβανσιστικούς λόγους και εναντιώνεται στην προσπάθεια μας,το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι: εχθρός της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος. Όσοι αναπολούν τα σκουπίδια στους δρόμους δεν έχουν καταλάβει ότι από το 2014 τα σκουπίδια στους δρόμους δεν θα τα ξαναδούν.
Κι επειδή τα απορριμματοφόρα και όλα τα οχήματα,όπως αυτό της βοήθειας στο σπίτι και το καλαθοφόρο κινούνται τις τελευταίες μέρες με τη συνδρομή Δημοτικών Συμβούλων οφείλω να τους ευχαριστήσω Δημόσια.
Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ!!!!!!
Ο Λαός της Ερμιονίδας εκτιμά τις προσπάθειές μας και καταλαβαίνει τους λόγους και τις προσπάθειες μερικών που αναπολούν την επιστροφή στο παρελθόν με τα σκουπίδια στους δρόμους και τις καταδικάζει.