Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Καλό ταξίδι φίλε Μιχάλη

Έφυγε αναπάντεχα ο Μιχάλης Πετρόπουλος*
Τίποτα δεν προμήνυε σήμερα το αναπάντεχο ταξίδι σου. Η Περσεφόνη κατέβηκε και πάλι στον Άδη πριν προλάβουν τα λουλούδια να ανθίσουν κι ας τα περίμενες στον βάλτο να τα αποθανατίσεις. Ίσως τα Ηλύσια πεδία να ήταν η προτίμησή σου χωρίς, καν να μας ενημερώσεις. Έφυγες για πάντα σ αυτά, αφήνοντας μας την πικρή γεύση του αποχωρισμού.
Καλό ταξίδι, φίλε.
Καλό ταξίδι συνέταιρε.
Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε και πάλι να φτιάξουμε τον «Αναγνώστη» του άλλου κόσμου, να ταρακουνήσουμε λίγο τον Άδη που άσπλαχνα καλεί κοντά του ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα. Τώρα σαν θα διασχίζεις τον Αχέροντα μην πιεις το νερό της λήθης και να θυμάσαι τους δικούς σου και τους φίλους σου.
Να σε θυμόνται κι αυτοί, χαρούμενο και ευρηματικό, για να ζεις μεσ` τις καρδιές τους.

Η κηδεία του Μιχάλη Πετρόπουλου,

θα γίνει την

Παρασκευή 28 Απρίλη 2017, στις 5 μμ,

από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών,

στο Νεκροταφείο Ναυπλίου


*Ο Μιχάλης Πετρόπουλος ήταν γραφίστας, μέτοχος της εταιρείας «Α. Γκάτζιος – Μ. Κ. Ντάνος – Μ. Πετρόπουλος Ο.Ε.», που εκδίδει την εφημερίδα «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ». Με πολλές περγαμηνές στη δουλειά του, έφερε νέα νοοτροπία στη σελιδοποίηση του Τοπικού Τύπου, από την εποχή που πρωτοεκδόθηκε η εφημερίδα «Αναγνώστης». Επίσης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής έφερε από πλευράς σελιδοποίησης και μακέτας, πρωτότυπες ιδέες στα έντυπα και τις εκδόσεις της εταιρείας. Αγαπημένο χόμπι του, με επαγγελματική χροιά ήταν η φωτογραφία.