Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ

Φωτογραφία του Γιάννης Γκιόλας.
«Δημιουργία σε συνθήκες οικονομικής κρίσης», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της φετινής έκθεσης. Μέσα σε αυτές λοιπόν τις συνθήκες οι μικροί και οι μεγάλοι καλλιτέχνες του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, δημιούργησαν έργα ζωγραφικής, έχοντας κατά νου την οικονομία, την σωστή δηλαδή κατανομή των υλικών, την σαφήνεια των στόχων και την γνώση της μεθόδου για την επίτευξη αυτών τον στόχων.Τα παραπάνω σημειώνει ο εμπνευσμένος δάσκαλος των μαθητών και ακούραστος εργάτης της Τέχνης ο Αργείος ζωγράφος Ρήγας Ρηγόπουλος

Είναι η 27 η χρονιά που το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους παρουσιάζει τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών του, οι οποίες εκφράζουν τα πιστεύω και τα συναισθήματα των δημιουργών αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Είμαστε χαρούμενοι που όλα αυτά τα χρόνια η σχολή μας καλλιεργεί την εικαστική ευαισθησία των μαθητών και συμβάλει στην πνευματική τους ανάπτυξη, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα, την δυνατότητα της απόκτησης τεχνικών επιδεξιοτήτων.
Η φετινή μας έκθεση ξεκινά το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του «κύκλου της αναγέννησης», Ινάχου 127 στο Άργος.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και οι ώρες λειτουργίας είναι 9:00 πμ έως 2:00 μμ και 6:00 μμ έως 9:00 μμ.
Πληροφορίες: τηλ. 2751024173 και 6942452570
Συγχαρητήρια και καλό καλοκαίρι σε μαθητές και άξιους δασκάλους !!!