Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Εορτάζει ο Ιστορικός Σταυρεπίστεγος Ιερός Ναός των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας



Από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος και τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αγίου Αδριανού (Κατσιγκρίου), γίνεται γνωστό ότι στις 26 Αυγούστου εορτή των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας εορτάζει ο Ιστορικός Σταυρεπίστεγος Ιερός Ναός των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας.


Την παραμονή της εορτής ημέρα Παρασκευή 25 Αυγούστου και ώρα 20:00 μ.μ θα ψαλλεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, μετά  Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Πανοσ/τάτου Αρχιμανδρίτου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Χρυσοστόμου Παπουλέση. Εν συνεχεία και ώρα 21:30μ.μ. η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας των Αγίων.


Ανήμερα της εορτής Σαββάτο 26 Αυγούστου και ώρα 7:00π.μ θα ψαλεί η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνέχεια θα τελεσθεί Αρχιερατική  Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος και Λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.
Το εσπέρας της εορτής των Αγίων Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 19:30 μ.μ θα ψαλλεί ο Εσπερινός του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου  του θαυματουργού και η Ιερά Παράκλησις των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας.

κατά τις Ιερές Ακολουθίες:
-θα τεθούν προς Προσκύνηση Ιερά Λείψανα των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας
-Και θα ψάλλει ο Άρχων Πρωτοψάλτης του καθεδρικού Ι. Ναού Αγ. Δημητρίου Πετρουπόλεωςκ. Νικόλαος Αμοργιανός.




ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ