Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Γ. Μανιάτης: «Τα εθνικά συμφέροντα κλωτσοσκούφι από πατριδοκάπηλους κι ε...



Γ. Μανιάτης: «Τα εθνικά συμφέροντα κλωτσοσκούφι από πατριδοκάπηλους κι εθνικολαϊκιστές»
Δήλωση μου, ως ειδικός αγορητής της ΔΗΣΥ στο νσχ για Ενερ
γειακές Κοινότητες:

«Σήμερα ο Γ. Βαρεμένος κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου στη Βουλή κατήγγειλε «Δεν κατανοώ τη φιλολογία για το δημοψήφισμα διότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να αρχίσει ο χορός των τεράτων, να δώσουμε ευκαιρία στον τυχοδιωκτισμό να μετρήσει τα όριά του. Αυτό θέλουμε;». Την ίδια στιγμή ο Π. Καμμένος μιλάει για Vardaska και ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοτζιά υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται με σοβαρότητα στον ΟΗΕ με Νίμιτς και αλλού. Δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία.
Άναυδοι οι Έλληνες πολίτες και οι συνάδελφοί μας στη Βουλή παρακολουθούμε ένα απίστευτο παραλήρημα από τα κόμματα της συγκυβέρνησης για το «Μακεδονικό». Από τη μία ακούμε τους εκπροσώπους της «Λέσχης Εθνικοφρόνων» και τον πρόεδρό της Π. Καμμένο να πετάνε ονόματα και απειλές στον αέρα και από την άλλη πλευρά, την πλευρά του ΥΠΕΞ να διαρρέουν σενάρια περί σύνθετης ονομασίας.
Αυτή είναι η κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτή είναι η κυβέρνηση Καμμένου.
Κυβέρνηση καιροσκόπων και πολιτικών απατεώνων.
Κυβέρνηση όπου τα δύο κόμματα που την απαρτίζουν συγκρούονται για το πώς θα κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας, εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών και της πατρίδας μας.
Η εξωτερική πολιτική της χώρας, τα εθνικά συμφέροντα έχουν πλέον καταντήσει κλωτσοσκούφι στα στόματα και στις επιλογές πατριδοκάπηλων και εθνολαϊκιστών. Έχουν γίνει εργαλεία λαϊκισμού και ανευθυνότητας.
Έχουμε μία κυβέρνηση χωρίς στρατηγική στο Μακεδονικό, μία κυβέρνηση που μέσα στη Βουλή των Ελλήνων διατυπώνει δύο τουλάχιστον διαφορετικές θέσεις, αλλά που ταυτόχρονα απαιτεί τις θέσεις της αντιπολίτευσης, την  οποία δεν έχει ενημερώσει καν για τις πρόσφατες εξελίξεις επί του θέματος.
Η κυβέρνηση Τσίπρα, εκτός από την οικονομία, βλάπτει σοβαρά και τα εθνικά μας συμφέροντα. Πρέπει να φύγει άμεσα. Υπάρχει πια θέμα με την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.».